salam-dari-bali.reismee.nl

MOOIE EN SPIRITUELE DAG

deze morgen genoten van het zonnetje , lekker wandeling gedaan aan het strand , even in de zee gaan zwemmen , theetje gedronken met wayan en nog en paar afspraken gemaakt voor de meditatie in de namiddag

om 13 u is wayan en edi wayan neef ons komen halen voor naar de tempel te gaan, eerst moesten we een sarong aandoen en dan vertrokken we

edi is voorlopig onze nieuwe chauffeur

eerst zijn we naar de tempel pura paktri gegaan om toelating te vragen om naar de hoofdtempel te gaan ,eerst hebben we daar een korte meditatie gedaan die ingeleid werd door een priesteres moesten offertjes zetten wat niet zo gemakelijk gedaan was , want de aapjes gingen er mee lopen zelfs met mijn mooie bloem waren ze weg

daarna zijn we naar de hoofdtempel gegaan , wayan had de toelating gekregen om daar met ons een meditatie te mogen doen

het was voor ons beide en hele mooie ervaring en rustgevend , wij zijn daar ongeveer een uur gebleven , daarna zijn we terug naar het hotel gegaan , en hebben er samen thee gedronken

en deze avond heeft wayan ons meegenomen naar een plaatselijke warung om vis te gaan eten ,hijzelf is de keuken ingedoken om een lekkere saus klaar te maken

morgen vertrekken we naar Lovina en nemen we voorlopig afscheid van wayan

hopelijk lukt het met internet beter in lovina en hoop dan ook dat ik foto kan plaatsen

groetjes en de volgende keer is het vanuit lovina

willy en chris

Paul

Ja, internet is daar niet zoals het in Vlaanderen is. In januari wilden wij ook foto's plaatsen en soms duurde dit heeeeeeeeeel lang, voor maar enkele foto's.

Riet

Jullie gaan van het ene ritueel naar het andere, dat is een cultuuschok ?

angélique

woaw chriske je hebt u laten bestelen door een aap ! wees gerust de goden zullen er ook mee gelachen xxxxx tja wat moet ik nog meer zeggen, je stuur ons niks anders dan toffe verslagen en schonen fotos xxx nog een beetje en je kan er zelf een gidsboek van schrijven ! geen slechte idee vind je niet