salam-dari-bali.reismee.nl

NOG ENKELE UURTJES VOOR VAKANTIE BALI -JAVA-BALI

Nog enkele uurtjes en dan is het zover , om 4u30 komt de taxi ons ophalen om naar de luchthaven tebrengen

Cool
en dan vertrek om 7u via zaventem- frankfurt, frankfurt- taipei , taipei- denpasar aankomst dinsdag om 14u30 plaatselijke tijd , er is een uur verschil van 6u ,

Wayan komt ons aan de luchthaven afhalen , zal trouwens heel leuk zijn om hem naar al die tijd terug te zien

Intussen zijn ook onze koffers gepakt , ik heb natuurlijk veel te veel mee i.p.v 20 kg heb ik 26 kg ,vermoed dat ik zal moeten bijbetalen

Wink

Deze namiddag nog afscheid gaan nemen bij mijn ouders , zij waren triestig en vonden dat we veel te lang weg zijn en dan nog zover

Ik wil dan ook langs deze weg mijn zussen bedanken omdat terwijl ik weg ben zij een keertje meer zullen binnenspringen om te zien of met moeke en onze pa alles oke is

Wink
BEDANKT !!!!

de volgende keer als ik op mij blog schrijf zal vanuit Bali zijn

groetjes en tot in BALI

Willy en Chris

Rita

Alles klaar, afscheid nemen, nog effe slapen misschien en dan op weg.
Geniet ervan en geef ze alleen ne dikke knuffel van ons hoor.
Gr Rita & Robert

joske

lieve zus en schonen broer :-)

geniet met volle teugen van jullie reis, geniet er voor 200 % van, jullie hebben er lang genoeg naar uitgekeken .
ben er zeker van dat het weer een super speciale belevenis gaat worden...

en ja, ons make en pake daar wordt voor gezorgd.

dikke knuffel

joske

Toulouse

Ik ken mensen die deze nacht niet veel zullen slapen....een beetje zenuwen misschien? En daarna een pracht een aventuur..

Paul

Ja, slapen zal er waarschijnlijk niet inzitten, ik kan dat ook niet de nacht voordat ik vertrek. Alvast een goede vlucht(en) gewenst en we horen dan van jullie in Bali.

angélique

hey beste vrienden, ik wens jullie een fantastische reis met veel plezier en spirituelle kanten ! met mijn gedachten ben ik met jullie en met miijn hart ook xxx mis jullie al maar weet dat jullie terugkomen met veel verhalen en anecdoten xxx chris geniet ervan en willy houd ze in d'oog want je ken ze die is soms niet te doen xxxx tot op de site xxxx terwijl dat ik jullie deze bericht stuur zijn jullie nog altijd in de wolken xxx chris dicht bij de engelen xxx liefs xxx

Martine

Hey lieve vrienden, high in the sky. I believe in Angels, there are a few more angels in the sky, named Chris and Willy. Een veiling reis toegewenst. Een hartelijk onthaal terug met Wayan. En dit ales zullen jullie lezen als jullie met jullie voetjes terug op aarde staan in BALI. xxx knuf