salam-dari-bali.reismee.nl

DE LANGVERWACHTE ONTMOETING MET ANDI EN DE KIDS VAN RUMAH BAKAPU

Deze morgen om 9 u is Wayan onze komen ophalen en vertrokken we richting Lovina ,waar we eerst onze koffer die niet me gaat met de rondries java gingen afzetten in melanum , waar we na onze rondreis gaan logeren Wij werdener hartelijk ontvangen door suzy enwe kregen al onze bungalow te zien waar we de rest van de vakantie in doorbrengen .

Daarna zijn we tot bij cintje en huub gegaanna de kennismaking en zijn we samen naar rumah bakapu gegaan ,daargekomen werden we al hartelijk welkom geheten door enkele kinderen die eral waren , we maakten kennis met tasha de verandwoordelijk van het weeshuis , zij zei ook dat we nog even moesten wachten op Andi en de rest van de kinderen daar zij nog van school moesten komen

even later was het zover en mochten we kennismaken met Andi (ons sponserkindje ) dat gaf een heel emotioneel gevoel voor ons allemaal

wijzijn uitgenodigd door de kinderenom met hun mee te etenen daarna hebben zij voor ons enkele welkoms liedjes gezongen en dat was een echt kippenvel moment

na de volgende verrassing de geschenkjes die we bijhadden en na heel wat dikke knuffels hebben we afscheid genomen en afgesproken dat we rond 2O mei elkaar terugzien

het is ook heel mooi om te zien hoe cintje , huub en tasha en vele anderenhun zo inzetten om deze kinderen een mooie toekomst te geven

zij zijn ook nog op zoek naar sponsers , wil jij aan dit mooie project meewerken ben je welkom , laat dan iets weten dan bezorg ik jou de contactpersonen

het zijn momenten om nooit te vergeten

martine

Wat een mooi verhaal, je voelt zo de emotie er doorheen.
Fijn te weten dat je lang verwachte droom volledig uitkomt.
En Willy en Chris, hoe voelen jullie nu?
Andy mag fier zijn op zo'n sponsor-ouders.
dikke xxxjes en fijne reis naar Java.

angelique

heb zelf de kippenvel terwijl dat ik lees xx fantastisch moment geloof ik wel ! zeg chriske wanneer komen de foto's ik ben nu wel wat ongedurig voor iets met de ogen ook te zien xxx amusement nog xxx dikke kus aan de man je weet wel hé xxx

Bart en Bianca

Wat hebben jullie het bezoek aan Rumah Bapaku en de ontmoeting met de kinderen en Tasha goed beschreven!
Super dat jullie ook sponsoren en Andi als aanspreekpunt hebben. De emoties herkennen wij uiteraard ook.
En ja, er zijn nog meer sponsors gewenst om ervoor te zorgen dat de kinderen verzorgd kunnen blijven.
De Nederlandstalige website komt in de loop van deze maand online.
Kijk ook op https://www.facebook.com/rumahbapaku voor foto's en verhalen.

joske

superrr...