ONVERWACHTE SPIRITUELE ONTMOETING
Toen we vertrokken uit Lovina , stelde wayan voor om iets te gaan drinken bij zijn spirituele meesteres wat we ook gedaan hebben
toen we binnenkwamen kwam er een dame die haar voorstelde en voor wat we wouden drinken
zij kwam er bij zitten en begon te vertellen hoe ze begonnen is met het spirtuele
zij begon de mediteren en ineens gaf ze boodschappen door en raar maar waar , deze boodschap was bijna hetzelfde als die Koen ons een paar maanden geleden doorgaf ( denk dat mijn zus nu wel zal begrijpen wat ik juist bedoel en mag zeker doorgeven aan koen)
wayan vertelde haar ook dat we op 15 mei naar pemutran gan om een sprituele dag te houden en meditatie , daarop gaf ze tips waar we moeten gaan en bij wie en stelde ze voor om een reining te doen om al het negatieve te verwijderen , de reining gebeurte met water metbloemen in en wierook
was echt een mooi moment , enigste nadeel was dat je kletsnat was
daarna zijn we richting hotel gegaan , onderweg nog iets gaan eten en wayan heeft ons heel hartelijk bedankt voor de mooie dag die hij mocht beleven met ons , hij was zelfs heel ontroert
dit was het voorlopig ,
weet niet of ik nog iets ga schrijven in bali , anders zal het in java worden en deze rondreis belooft ook heel druk te worden en we gaan heel veel zien
groetjes en tot later
willy en chris
Prachtig jullie zullen rein en met heel veel positieve energie terug komen, dat is goed voor ons, jullie zullen mij (nu zal ik even egoistishe zijn) ook wat meegeven, ik bedoel spirituelle en reine .... chriske je weet wat ik bedoel dat is genoeg, en willy jij kom er niet tussen hi hi hi xxx awel ik vind dat tof, dat is bijna dat ik mee ben maar wel zonder de zicht dus jullie weten , iedereenn die mee aan volgen is WIJ WILLEN OOK ZIEN xxxxx tot later xxxxx
Ik kijk er naar uit en weet dat er velen mee reizen met jullie.
xxx
Alles lijkt ok. Vind het super fijn voor jullie. Zo verder doen. Knuffels