salam-dari-bali.reismee.nl

LUIE DAGEN

18 MEI afspraak met smiley om naar de dolfijnen te gaan zien , en natuurlijk moeten wij weer anders doen dan de anderen die om 6 uur vertrekken , wij gaan dus om 11 u naar de dolfijnen zien resultaat , geen enkele dolfijn te zien , maar wel genoten van een mooi boottochtje en natuurlijk goed verbrand , om 14 u terug in melanum en dan maar wat zwemmen en wer hadden we het zwembad voor ons alleen

daarna naar cintje en huub om af te spreken wanneer we naar rumah bakapu te gaan ,daar maakten we kenniis met Evert en Gaby de eigenaars van mas en spraken af om zaterdag om 16u30 naar ruah bakapu te gaan

19 MEI , een lange wandeling gemaakt langs het strand , daarna nog wat in het zwembad en dan naar mas gegaan en te'samen vertrokken naar rumah bakapu

daargekomen kwam Andi als direkt naar ons en ook de anderen kinderen , was leuk om hun terug te zien

daarna was het sportuurtje willy heeft met de jongens mee gevoetbald , ik heb vooral toegekeken en vond het fijn nom hun zo bezig te zien , daarna hebben we samen geeten , en hebben we even later afscheid genomen , willy heeft al afgesproken om maandag terug te komen voetvballen

daarna hebben we samen bij mas nog iets gedronken

Toulouse

Altijd op stap, altijd bewegen. Leuk
Voetballen met Andi, moet dat een super goed gevoel zijn. Kisses