salam-dari-bali.reismee.nl

AFSCHEID VAN DE ANDI EN DE KIDS VAN RUMAH BAKAPU

gisterenmorgen een bezoekje gebracht aan de school van Andi , daarna een wandeling gedaan aan het strand en ons voorbereid op het afscheid van de kids

willy zei dat hij het wel moeilijk vond om afscheid te nemen , ik zei hem dat zal wel meevallen , en ik denk de diegene dit nu lezen en mij heel goed kennen, al zullen zeggen van ja dat is waar want je bent een harde ,deze keer klopt dit niet

na een leuke sportuurtje hebben ze enkele afscheidliedjes gezongen voor ons en daarna nog samen lekker geeten en dan moesten we afscheid nemen ,dit was een heel mooi en emotineel afscheid

andi en willy hebben even buiten onder hun twee afscheid genomen , andi had het heel moeilijk en wij ook

zij vroegen zelfs wanneer we terug kwamen , hopelijk lukt het ons om eind december terug tekomen

daarna zijn we met cintje , huub , everten gaby nog even iets gaan drinken bij mas bungalows

juist naast melamun

wij willen ook cintje bedanken omdat zij onsz de mogelijkheid en de kans heeft gegeven om sponser van andi te worden en zo al deze prachtige kinderen hebben mogen ontmoeten en te leren kennen

ook tasha willen wij in de bloemetjes zetten omdat zij als een echte mama voor deze kinderen zorgt en natuurlijk ook een bedankje aan het team

ook een bedankje aan evert en gaby omdat we steeds mochten meerijden naar rumah bakapu

groetjes

willy en chris

Riet

Ja, aan alles komt een einde hé !